Afhalen of bezorgen

UwTuinmeubelSpecialist bezorgt alle producten bij u thuis. Levering van tuin- en buitenartikelen is tot aan de eerste deur begane grond. Voor het afleveren van goederen waarbij een lift aanwezig is zorgt de afnemer zelf voor het transport vanaf de deur tot het uiteindelijke afleverpunt van het product.

Wij bezorgen door heel Nederland en België. Bezorgen in Nederland en België is gratis bij bestellingen vanaf € 600,00, hieronder bedragen de bezorgkosten € 50,00 per bestelling.
Bezorgen op de Waddeneilanden is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

In de week voorafgaande aan de leverweek nemen wij contact met u op over de specifieke leverdatum. Ook wordt het dagdeel (morgen of middag) genoemd waarop wij verwachten bij u te arriveren. Helaas is het onmogelijk een precies tijdstip te noemen. Er is echter wel een mogelijkheid dat onze chauffeur een half uur voor aankomst telefonisch contact met u opneemt. Wilt u hiervan gebruik maken, geef dit dan even aan ons door.

Afhalen van uw bestelling bij onze werkplaats in Obdam is natuurlijk ook mogelijk. Wij nemen contact op zodra uw meubel klaar staat.