Over ons

UwTuinmeubelSpecialist is onderdeel van UwVerandaSpecialist. Een bedrijf uit Obdam (gelegen in Noord-Holland tussen Alkmaar en Hoorn) dat in 2010 is opgericht door Ferry Dekker.

Toename vraag Douglas houten tuinmeubelen
Onze passie voor hout is zeer groot en vertaald zich in het reeds grote aantal veranda’s en overkappingen dat wij tot op heden hebben gerealiseerd. De vraag naar Douglas maatwerk meubels bij onze veranda’s nam steeds meer toe. Daarom, en omdat het werken met hout ons allemaal in de genen zit, zijn wij ons ook gaan verdiepen in houten tuinmeubelen. Anno 2016 is UwTuinmeubelspecialist daaruit ontstaan, als leverancier van maatwerk meubelen in dezelfde kwaliteit als onze bekende veranda’s, overkappingen, hottubs en buitenkeukens.

Specialistische medewerkers
Het team van UwVerandaSpecialist en UwTuinmeubelSpecialist bestaat uit tien enthousiaste houtliefhebbers met allen hun eigen specialiteit. Met dit team maken wij iedere dag prachtige tuingerelateerde producten. Door onze persoonlijke aanpak en korte lijnen zijn wij heel flexibel en kunnen wij snel handelen. Dit waarborgt de kwaliteit van onze producten!

Maatwerk tuinmeubelen
In onze webshop vindt u een zo compleet mogelijk scala aan tuinmeubilair. U kunt kiezen uit diverse afmetingen en diverse afwerkingen. Wij weten echter als geen ander dat juist bij meubilair voor in uw veranda maatwerk geboden is. Staan uw gewenste afmetingen niet in onze shop laat het ons weten en wij maken een offerte op maat voor u.

Erkend leerbedrijf
Sinds 2016 zijn wij erkend leerbedrijf geworden. Hier zijn wij als bedrijf heel trots op. Wij geven hiermee de nieuwe generatie de kans zich te ontwikkelen op het ambachtsgebied.

Totaalconcept
Door de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten met maatwerk tuinmeubelen willen wij ons assortiment nog beter aan laten sluiten op de wensen van onze klanten. Een prachtig totaalconcept voor uw veranda, tuinmeubilair en tuininrichting.

 

logo-uvs-2014-liggend